Marit Goessens - Jeugdpsycholoog

Jeugdpsycholoog

Marit Goessens

Jeugdpsycholoog

Mijn naam is Marit Goessens en ik ben kinder- en jeugdpsycholoog bij het Torenkamertje. Ik voer psycho-diagnostisch onderzoek uit bij kinderen van 6 t/m 16 jaar (o.a. intelligentie, faalangst, sociaal-emotioneel) en ik richt me hierbij op het geven van passend advies. Verder geef ik trainingen (hoogsensitiviteit, mindset). Mijn passie en specialisatie liggen op het gebied van hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit. In veel gevallen gaan deze twee samen op.

Ik vind het van belang dat een kind zich op z’n gemak voelt bij een onderzoek of training. Als het nodig is wordt er van te voren al kennisgemaakt met mij en de locatie, en ook tijdens een sessie wordt er bewust rekening mee gehouden. Mijn aanpak is creatief en persoonlijk.

Wat ik mooi vind aan het werken bij het Torenkamertje is dat we professionele hulp mogen bieden vanuit een christelijke identiteit. Daarnaast wordt het belang in gezien van vroege signalering van (gedrags)problemen. Er zijn korte lijnen tussen de speltherapeut en mij.

Beroepsvereniging & Registratienummer
Mw. M. Goessens
Kinder – en Jeugdpsycholoog
NIP 00224478
SKJ 130003194