Orthopedagoog

Margreet den Boer

Orthopedagoog

Ik ben Margreet, getrouwd en moeder van 2 dochters. Jaren geleden ben ik afgestudeerd voor Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Ik wilde echter veel meer weten over de ontwikkeling van kinderen en factoren hieromheen. Daarom ben ik de studie Pedagogische Wetenschappen richting Orthopedagogiek gaan volgen. De eerst jaren voornamelijk op het gebied van Gezin en Gedrag.
Tijdens mijn afstudeerjaar heb ik me vooral verdiept in leren en ontwikkelingen hierin.
Het mooie hiervan is dat ik van beide onderwerpen kennis heb kunnen opdoen.

Na mijn studies ben ik een tijd werkzaam geweest in verschillende rollen binnen het onderwijs en kindercoaching. Daarna in de leerbegeleiding en behandeling van kinderen waarbij stoornissen in het leren en/of gedrag een rol spelen.

Sinds september 2023 ben ik werkzaam bij Het Torenkamertje. Ik verricht psychologisch onderzoek bij kinderen.
Het is mijn doel om kinderen, ouders en eventueel de leerkracht adviezen mee te geven waarmee ze verder kunnen.

Motivatie

Het is mijn passie om eraan bij te dragen dat kinderen zich waardevol voelen en tot bloei komen. Kinderen zijn hierin afhankelijk van hun omgeving. Ik vind het een mooie uitdaging om een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkelingskansen van een kind.

Registratie

Margreet den Boer, MSc
Orthopedagoog

SKJ 120013411