Marjo van Essen

Relatie- / Psychosociaal therapeut & hulpverlener

Marjo van Essen

Relatie- / Psychosociaal therapeut en hulpverlener

Na een periode van 6 jaar in Nepal met Tear ben ik, samen met mijn man en 4 kinderen, in Ede gaan wonen. Voordat ik mijn opleiding als psychosociaal therapeut en  hulpverlener bij Bureau de Roos heb gevolgd, was ik betrokken bij pastoraat, het organiseren van conferenties en het leiden van pastorale cursussen.

Motivatie

Mijn motivatie om anderen te begeleiden is gevormd door mijn eigen vastlopen in het leven. Om te overleven had ik me aangepast. Ik had hulp nodig om weer te gaan leven en te voorschijn te komen.

Mijn verlangen is dat mensen in plaats van te overleven, het leven weer kunnen omarmen.

Beroepsvereniging & Registratienummer
Mw. M. van Essen
Psychosociaal hulpverlener
NFG 5701167193
RBCZ 809779R
EFT 1538